View Single Post
Old 24 Aug 2004, 15:36   #63
herbert
Guru

herbert

Originally Posted by Mircius:
n-am vazut in viatza mea, de cand ma uit la gimnastica, sa vad un concurs atat de necinstit... l-a umflat pe "dl Shunca (Hamm)" de l-au facut campion. din pacate, nu am vazut saritura minune, dar i-au umflat notele, ca el sa i-a auru'. La fel s-a intamplat si aseara, cand cu acelashi exercitziu de kkt, a luat nota peste nemov... il respect pe nemov, insa nu-l pot suferi pe sunca si toata ekipa americii..... uuuuuuuuuuuuuuuuuuu.... felicitari italianului care a castigat. bravo mai....
Alora, se pare ca s-a cam terminat cu medaliile pentru noi.... mai avem pe undeva ceva de luat? atletism?

PS: stiti de unde pot lua si eu clipu cu cazatura lui hamm de la sarituri?

mai Mircius, ai o intelegere profana a exercitiilor la bara, ca si publicul grec, care a urlat vreo 10 minute in delir. nemov (I hate) a facut un exercitiu usor, "spectaculos" pentru necunoscatori, cu acele desprinderi de bara, care nu sunt recomandate de arbitri si nici nu se puncteaza cu note mari. mult mai apreciate (si mai grele de facut) sunt prizele complexe s. cl. sa inteleg ca esti si impotriva lui Stoica, roman, sef al arbitrilor???
de ce dracu sunteti atat de superficiali si va entuziasmeaza orice part al rusilor? scularea, ma!!!
ce ai cu hamm? e unul dintre cei mai completi gimnasti. asta daca intelegi ceva in gimnastica.