View Single Post
Old 23 Aug 2004, 16:50   #938
Bogie
Guru

Bogie

Ambele echipe au jucat slab iar arbitrajul a fost la fel. Fotbalistii romani nu au deloc stiinta jocului. O echipa buna ar fi trebuit sa dea 3 goluri pana la pauza in poarta lui Dinamo dar stelistii, desi se gaseau in situatii bune, nu stiau ce sa faca cu mingea. Daca ajungi la 40 de metri de poarta adversa si intre fundasii dinamovisti si portarul lor se casca practic un hau imens, chiar nu esti in stare sa dai o pasa "printre", sa-l pui si pe amaratul ala de Oprita in situatie de unu-la-unu cu portarul? Plus ca nu s-a reusit o centrare decenta altfel decat dintr-o faza fixa.

In repriza a doua s-a jucat la fel de slab, cu mentiunea ca Dinamo a reusit sa arate slabiciunea stelistilor in aparare si ceva inventivitate in atac. Zenga a fost inspirat cu schimbarile, dar cred ca toata lumea ar fi facut aceleasi mutari: Falemi in locul lui D.Munteanu care era epuizat (parerea mea ca Dorinel nu mai rezista pe teren, ar trebui sa se retraga, bine a facut Iordanescu ca nu l-a chemat), Bostina in locul unui Dica inexistent. Oricum alte solutii nu prea avea pe banca Zenga. Sterilul Oprita inlocuit de Andrei Cristea- aici zic eu ca a fost meritul lui Zenga, care macar nu a scos un varf pentru a baga un fundas, cum ne-am fi asteptat de la un italian. A urmat acea faza controversata in care Andrei Cristea a finalizat frumos, ca un varf adevarat.

Rapidul parca este echipa cea mai in moderna din campionatul nostru, cel putin la meciul cu Steaua am vazut-o jucand inteligent.