Thread: Shrek 2
View Single Post
Old 21 Aug 2004, 19:34   #61
BeNnY
Guru

BeNnY

Manat de o forta superioara am fost si eu la film mai mult din plictiseala si curiozitate.

Glumele (de cacat) au fost exact cum ma asteptam (de cacat). Nu contineau pic de inteligenta, numai glume fizice invechite si retardate adresate publicului naiv gata sa guste orice rahat. Ceea ce m-a deranjat a fost faptul ca au plagiat greu sub pretextul ca parodiaza ceea ce ar fi fost ok daca parodia ar fi fost buna! Asta alaturi de un product placement LAME m-a ingretosat. Si, ce naiba era cu atata drama? Parca vedeam o comedie aici nu o incercare de afirmare a diferitilor oameni.

Vocea asta pentru Shrek nici ca putea fi una mai proasta (parca in 1 suna mai bine). Din universul vocilor lui Mike Myers de ce oare au ales-o exact pe cea de Fat Bastard? Care pe parcursul filmului imi tot mirosea a Arnold Schwarzenegger. Si Donkey... mai degraba il auzeam pe Chris Rock acolo decat pe idiotul asta. Puss 'n boots... sucks! Nu stiu de ce dracu lauda toata lumea personajul asta dar e chiar idiot. Faza cu ochii am vazut-o de prea multe ori ca sa-mi mai placa si chiar a fost aiurea personajul.

Singura gluma care mi-a placut a fost una de la inceputul filmului, cea cu solo-ul de trompeta.

Am avut o surpriza cand m-am dus la cinematograf sa cumpar bilete. Surpriza consta din faptul ca un mos sarac, vagabond de pe strazi, cu haine rupte se certa cu casierita sa-i dea bilet si asta ii tot zicea nu, ca e murdar (trist dar nu asta mi-a placut ci faptul ca orice idiot venea la film contrar tuturor spuselor lui Gandalf). De asemenea, sala era plina plinuta, cum n-am mai vazut niciodata Studio-ul de plin!

Gandalf clar e ceva in neregula cu mintea ta daca tu continui sa crezi ca aici era vreo gluma grea! Nu era NIMIC care sa nu priceapa romanul de rand! E chiar invers, romanii sunt destul de prosti ca sa guste glumele astea!

Chestie care ma intristeaza este ca s-au hotarat sa faca Shrek 3 - o idee foarte, foarte proasta.