pai este iritant pentru un ascultator de hip hop modul in care ai facut topicul. uita-te mai atent la emisiunea lui dox si probabil o sa vezi ca nu iti spune povesti despre razboiul est-vest sau suprematia lui eminem sau femeile din videos. s-a intamplat mi se pare o data cand probabil devenise plictisitor clasicul playlist si a pus o porcarie de inregistrare de pe la mtv2 sau ceva care aborda intrebari de genul celor din primul tau post(fara ca dox sa spuna ceva ok despre aceasta intamplare)
iar productia lui shadow este hiphop cam in aceeasi masura in care este si cea a celor ..uhm sa zicem de mai sus...producatorilor de la anticon, nu-i asa moebius? (apropo cand zici anticon zici automat sole ..alias...sage..) pentru ca el nu prea respecta cei 4 timpi clasici ai productiei de hiphop. la fel face si alias. totusi acesta ramane catalogat ca hiphop desi omul ia premii d`n`b din cate stiu. Aici permite-mi sa-ti completez maiestria cu care ai alcatuit lista... amice, nu poti pune in aceeasi oala(oala fiind o simpla&puternica alternativa hiphopista pentru "tupacii" de care te-ai saturat) anticon si gang`starr(un exemplu)...deoarece anticon e ceva mai mult(e cam..altceva) ..si nu numai ei din aceeasi lista.
fuck it. m-am plictisit.