View Single Post
Old 12 Aug 2004, 23:50   #82
KORBEN
Guru

KORBEN

1ma asteptam sa existe deja o dicutie despre pagina din dilema irosita
(nu ca ar fi prima sau ultima irosita, da dilema e pierduta pe aratura de ceva timp)
e o dovada ca forumu merge, cel putin partial, bine
2als ataca mai mult pe gorzo pentru ca nu reactioneaza cum trebuie la o capodopera cinematografica
gorzo incearca sa demonstreze ca Qt nu este cool pentru ca nu este asa cum si-a creat el in minte o imagine despre preferintele intelectuale ale Regizorului
3cele 2 titluri sunt execrabile
pe cand o discutie intre radu cosasu si iaromira popovici cu tiluri de genu
"este muia un lucru rau?" "ma tem ca nu (este)"
4 als ii critica lu gorzo ce apreciez eu mai mult, adica scriitura (da, alexandrinismul ca si alte lucruri rezultate din perioade de stagnare/decadere/decadenta este o chestiune foarte interesanta si frecventabila)
gorzo vine iar cu" vai ce poezie e faza cu legolas care sare pe elefant!!!", la care nu pot decat sa-mi exprim siktirul si sa-mi imaginez dsp autor ca poate ar fi trebuit mai bine sa piarda ceva zeci de nopti din adolescenta intr-o sala de jocuri pe calculator ( chiar si Quake1 l-ar fi lamurit ca lotr e doar un joc pe pc prezentat drept film)
5 ultima propozitie din articolu lu als e memorabila, desi foarte nedreapta, mai ales pentru ca tartakuta chiar crede ca niste cadre prea largi si prea lungi si prea lente fac un film sa fie inteligent
am apreciat la gorzo ca nu a cazut in etaz in fata nulitatii fratilor coen (cronica din acc nr dilema veche)si ca s-a distrat la hellboy(b24fun)
Tell me what to do, tell me what to say
KORBEN is offline   Reply With Quote sendpm.gif