Originally Posted by emanuel:
Oricum porumbeii sunt asteptati in fiecare film al lui... intrasem in panica la Paycheck cand mai avea putin si se termina filmul, iar porumbeii nu apareau... Credeam ca am nimerit la alt film.. In cele din urma, au aparut si m-am linistit: eram intr-adevar la un film de John Woo... 
|
Bun filmul ... pacat k l-au racolata pe mr. bennifer. Cat de cat a salvat Uma filmul dar shi ea avut un rol de atarnache ... gen "we need a luv in his life so that he can go all that trouble 4..."
La fixatzii sa intzeleg k Sam Jackson are inca una de a se prezenta in mai toate filmele lui tarantino?
Tom Cruise care am citit prin Empire Magazine ca se tot disputa cu Spielberg pe platouri la Minority Report sa faca numai el cascadoriile. Chestie de admirat ash spune eu. Nu e chiar o fixatzie dar e ceva la mijloc. Aici il avem shi pe harrison Ford care tot la fel avea mania cu cascadoriile - sa nu cumva sa le faca profesionishtii. Nu vb la intamplare. Am vazut dvd box set-ul la Indiana Jones shi omul chiar ii lipsesc tzigle de pe casa.