1. eu am impresia ca sunt redundant, iar tu ma suspectezi ca evit sa fac topuri. le-am facut…, cred ca lumea stie ce preferinte cinematografice am. nu ma intereseaza sa punctez ori de cate ori cineva (un user nou sau un “intarziat”) se trezeste si da cu banul… (bine, voi trece pe acolo si voi da o lista care sa “limpezeasca” fruntariile cinemaului…

)
eu “demolator”??? cum citesti tu mesajele? oare nu vezi tu – nu esti si tu coplesit de mireasma samariteana a postarilor mele

– nu esti si tu sedus de molipsitorul spirit de constructie al mesajelor

(altii ma invinuiesc – chiar zilele acestea a facut-o intr-o forma grobiana cineva - de patetism si romantism, de un bun-simt afisat care enerveaza…)
2. te tradeaza poetul care esti, Leo, cazi in rime, iar tu cartesti impotriva literaturii ca matrice a fiintei romanesti. 8) “o vom cauta pe boni/ prin gradina prin casa/ sub norii josi dar si/ sub caisi ce stau sa ploua/ si-n iarba inalta unde conversatia noastra se pierde/ precum firimiturile unui vas…”
3. raman la opinia mea ca era bine sa dai sursa citatelor din autorul “Platformei”.
4. abia maine voi citi mai asezat “Dilema veche” – daca e ceva de consemnat o voi face. “anti-francezismul” meu e cu consecinte. uit franceza tot mai mult.