View Single Post
Old 29 Jul 2004, 16:54   #32
MinRep
Legend

MinRep

Send a message via Yahoo to MinRep
Originally Posted by Ambra Blu:
Este frumos cind o mina de gnomi se aseaza in pozitie, de lupta cred ei, de coit zic eu. E si mai frumos cind, desi ar fi putut fi doar un surmenaj a trois - eu, Petunia si celalalt nickname flatulant - a trebuit sa mai intervina trei tristi, namely, pre numele lor de forum: Demona, MinRep si Gandalf sau Ghiondolf, nu stiu daca am scris bine. Sigur, cu un asa potpuriu purpuriu pe urme, ar trebui sa ma simt iritat sau cel putin sa reactionez in vreun fel la pruritul generat de actiunea subersiva a micilor germeni.
Ambra, eu nu te-am atacat pe tine, i-am dat doar deptate Demonei... Cred ca nu ai inteles care e faza! Am ras la mesajul tau, dar nu m-am lasat impresionat...

Originally Posted by Ambra Blu:
MinRep, un nickname si o personalitate la fel de accentuata ca un dummy text, ma face sa ma simt ca in volumul lui Suetonius, Vietile Celor Doisprezece Cezari. Stiu ca nu sinteti asa de culti ca mine, asa ca va si explic scena de care imi aminteste: se pare ca un cezar oarecare - imparat roman pentru neofiti - avea o perversiune sexuala: ii placea sa inoate gol in bazin, in timp ce isi lasa membrul supt de infanti in virsta de citeva luni, carora tocmai le dadusera dintii.

gt...
MinRep is offline   Reply With Quote sendpm.gif