View Single Post
Old 29 Jul 2004, 14:56   #27
christi
Guru

christi

Send a message via Yahoo to christi
Bah, parca ai fi Cornel Dinu. La fel de prost si cu aceleasi comentarii aberante, din care nu stiu daca intelegi ceva. Citindu-ti postul, efectiv mi-ai facut sila. Mi-ai aratat la ce nivel josnic poti ajunge cind niste useri noi, pe care nici macar nu ii cunosti, nu au aceeasi parere cu tine.
Iar comentariile despre Demona... nici macar nu mai merita discutate. Mi-e rusine si sa ma gindesc ca sint de atita timp pe acest forum si abia acum vad care iti este adevarata fatza. Si mi-e rusine si ca ajunsesem sa-ti citesc articolele din revista, si in unele momente chiar sa ma gindesc ca - poate - ai dreptate.
Dar sa stii, ca pentru orice user neutru (nu eu, pentru ca eu o cunosc suficient de bine pe Demona pentru a fi de partea ei in disputa cu tine si cu orice alt mascarici de aici), citind acest thread, tu esti cel care pare penibil, si care iese (si este) prost.
Acum cu siguranta vor urma alte balacareli si la adresa mea... sincer, ma doare undeva. M-ai convins ca esti penibil. Orice spui de acum nu va schimba nimic.