View Single Post
Old 29 Jul 2004, 13:55   #25
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Este frumos cind o mina de gnomi se aseaza in pozitie, de lupta cred ei, de coit zic eu. E si mai frumos cind, desi ar fi putut fi doar un surmenaj a trois - eu, Petunia si celalalt nickname flatulant - a trebuit sa mai intervina trei tristi, namely, pre numele lor de forum: Demona, MinRep si Gandalf sau Ghiondolf, nu stiu daca am scris bine. Sigur, cu un asa potpuriu purpuriu pe urme, ar trebui sa ma simt iritat sau cel putin sa reactionez in vreun fel la pruritul generat de actiunea subersiva a micilor germeni. Cu alte cuvinte, renuntind la stilul abscons, pot spune ca ma simt la fel de stimulat de atacul vostru ca de atacul gonoreei. Desi, judecind dupa insistenta atacului si felul cum actioneaza ei subcutanat - silently, moving along the dusty boulevards - cred ca mai degraba am de-a face cu sarcoptul riiei. Demona, care in viata de zi cu zi este o asistenta specializata in clisme si spalaturi stomacale ar putea sa imi dea o mina
(bine, as putea sa o rog sa imi dea si head, dar nu vreau sa ma murdaresc pe pula) o mina de ajutor in identificarea corecta a simptomelor. MinRep, un nickname si o personalitate la fel de accentuata ca un dummy text, ma face sa ma simt ca in volumul lui Suetonius, Vietile Celor Doisprezece Cezari. Stiu ca nu sinteti asa de culti ca mine, asa ca va si explic scena de care imi aminteste: se pare ca un cezar oarecare - imparat roman pentru neofiti - avea o perversiune sexuala: ii placea sa inoate gol in bazin, in timp ce isi lasa membrul supt de infanti in virsta de citeva luni, carora tocmai le dadusera dintii. Finally, pe lista preputelor care trebuie evirate (si nu circumcise) de pe forumul asta, este Gandalf, Gandalb, whatever. Da, pulica, n-am pasarica acasa si tocmai asta ma face ca, de fiecare data cind variez pe forum, sa constat si eu ca e trist, iar tristetea mea postcoitala este oarecum atenuata de fericirea blinda ca unu' ca tine a pus botu'. Sigur, dupa o portie de copii cruzi care se aseaza ordonat sub forma de basorelief pe dintii tai, incit dantura ta o sa arate precum Columna lui Traian, ma simt putin redundant si simt nevoia sa imi variez varietura. Daca mai aveti chef sa ne dam lame, veniti mai multi, asa, citi sinteti, sinteti prea putini, iar sintagma era "prosti, dar multi".
Ambra Blu is offline   Reply With Quote sendpm.gif