Originally Posted by Demona:
Shtitzi ce e mai "dureros"? Ca Ambra Blu shi-a adus cavaleria. !!!
|
Ma indoiesc ca Ambra Blu ar avea nevoie de consilium et auxilium, so you're wrong here.
K's unu la mana, n-ai de unde sa shtii daca Petunia e paralela cu serialul F.R.I.E.D.S., !!!
|
Nu ai inteles my point there. Reading comprehension inseamna exercitiu.
Semnatura Petuniei e "motto-ul" seriei "Happy Tree Friends". Nu ii apartzine asha ca corectura sa o faci celor care au facut-o. Intra pe site-ul oficial shi observa COLTZUL DIN STANGA - JOS ce anume scrie... I-am luat apararea Petuniei pentru ca aici, are dreptate.!!!
|
Nu-mi fac trafic pentru asa ceva, iar glumita-moto mi se pare ieftina, ca desenele, de altfel.
Ambra Blu crede ca poate sa faca orice pe forumul asta. Well, din partea mea sa faca, dar demonstreaza cat de imbecil e la multe faze.!!!
|
auch, auch
Shi sper ca aici se vor incheia mesajele OFF TOPIC!!! Va plangeti ca forumul a ajuns cum a ajuns si ca userii noi il strica. GRESHIT! NU doar EI! Shi noi restul, care suntem mari shi tari...UUUUUUUUH! Bazatzii! .!!!
|
Neah. Uite, decat sa citesc niste copii care se agita deschizand un alt thread, inutil, pentru desene animate, prefer sa citesc aberatiile destepte ale Ambrei, ale lui crydead, ale proaspat revenitului piron si ale altora care nu ma plictisesc cu rulz, kicks ass sau alte rahaturi. Intelegi, Demona?-asianica(!) avocata a poporului
era sa zic