Originally Posted by K's:
Filmulete nici macar de pierdut vremea, niste labute triste- ca fanii, de altfel. Si paralelei cu Friends, din primu' post, chiar nu i-am inteles logica.
Ahm, vezi ca e little children, small chiar deloc, poate doar daca iei lompasu' sa-i vezi.
|
Shtitzi ce e mai "dureros"? Ca Ambra Blu shi-a adus cavaleria. C`mon! K's unu la mana, n-ai de unde sa shtii daca Petunia e paralela cu serialul F.R.I.E.D.S., doi la mana frumos mod sa intampini un nou venit, care n-a facut tavetura cu nimic, aia(ala) mai vechi(in acest caz Ambra Blu) s-au(s-a) bagat shi au facut ei marele kkt pe care totzi il cearta. Macar ai scris ON TOPIC si ai zis ca nu iti place HAPPY TREE FRIENDS.
Shi inca o chestie K's... daca nu cunoshti un lucru nu vorbi. Semnatura Petuniei e "motto-ul" seriei "Happy Tree Friends". Nu ii apartzine asha ca corectura sa o faci celor care au facut-o. Intra pe site-ul oficial shi observa COLTZUL DIN STANGA - JOS ce anume scrie... I-am luat apararea Petuniei pentru ca aici, are dreptate. Ambra Blu crede ca poate sa faca orice pe forumul asta. Well, din partea mea sa faca, dar demonstreaza cat de imbecil e la multe faze!!! Iar asta nu shtiu cui ii este de folos...oricum nu lui!!!
Iar concluzia este ca
se pare totzi incercam sa fim inteligentzi cand nu e cazul!!! Mai judecatzi a luda userii. Shi sper ca aici se vor incheia mesajele OFF TOPIC!!! Va plangeti ca forumul a ajuns cum a ajuns si ca userii noi il strica. GRESHIT! NU doar EI! Shi noi restul, care suntem mari shi tari...UUUUUUUUH! Bazatzii!
I rest my case!!!