1. nu
eu am ales sa fiu la vedere - a cita oara sa repet chestia asta? am explicat deja cum a fost, cu emanuel, ia intrarea mea pe forum...
2. nu, aici te inseli (si, ca tine, cei mai multi): in arta - cultura in general -
nu exista 'democratie', pt simplul (dar zdrobitorul) motiv ca duce la o aiureala in care
toti ar avea dreptate - deci, nimeni! de ce se mai spune, atunci, ca exista bun gust si prost gust - sau ca un/o cutare 'n-are gust'?? aici nu cred ca trebuie mers cu jumatati de masura sau 'politeturi' de fatada... ok, democratia e utila - subliniez,
utila - in politica, pt ca ceva mai bun nu s-a inventat (inca); dar a o 'exporta' in zona gustului (deci a artelor) e o gogomanie :?
3. continui (continuu?) sa nu pricep ce vrei sa spui cu lipsa 'anti-frantuzismului' in numarul din dilema... tu chiar l-ai citit!? caci altfel, mi-e greu sa inteleg cum poti sa eludezi 2 din cele mai anti-franceze (scrise de 2 francezi!!) articole aparute vreodata la noi in revista... mai mult de atit - cum spuneam; si, oop!, sorry: nu folosim ghilotina