3. of, daca as stiu si eu cine sunt. te invidiez pentru claritatea cu care vezi lucrurile. nu pot sa fiu “la vedere” peste tot – cinemagia e o zabava sezoniera, destul de atractiva uneori, dar simt ca-mi trece...
tu ai ales sa fii “la vedere” – felicitari inca o data pentru curaj, am mai spus-o pe acest forum… - , dar nu esti o tinta pentru toti, in orice caz pentru mine nu. si apoi ar fi fost chiar culmea ca tu, care te identifici (si esti identificat) cu cinemaul sa te “pseudonimizezi”. te-am fi (re)cunoscut iricum.
2. o omisiune – nu “crima” – mi se pare sa nu pui intr-un numar despre Franta si “critica” (nascuta din dragoste disperata pentru Franta)
1. evident e faptul – asta am afirmat eu – ca Kill Bill poate sa placa si unor oameni inteligenti. nu ma scandalizeaza, doar am constatat. e o democratie a gustului si a sensibilitatii. la fel cum, e posibil ca cineva sa aiba blocat codul de intrare spre “capodopera” Kill Bill. spre nenorocul lui si spre nemultumirea-indignarea-stupefactia celorlalti, evident fericiti…
radu cosasu – fiind mereu la (in) centru “logocentrismului”! – are dreptate… el chiar simte lucrul acesta, numai ca nu poate face nimic. si el si altii…