View Single Post
Old 27 Jul 2004, 08:04   #366
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Originally Posted by MinRep:
Originally Posted by Gaandalf:
Cat de mult va place acest titlu ? Parca ashteptam ceva mai complex decat Revenge Of The Sith. Dar inca nu am vazut filmul asha ca poate titlul nu a fost ales asha greu degeaba. We shall wait & we shall see!

Mie-mi place. Nu e un titlu-bomba ca "Attack of the Clones" (cand a aparut ala, am fost pe spate... nici n-am stiut la ce sa ma astept pana cand am vazut traileru'), dar - in fine - cred ca o sa se potriveasca. N-am inteles de ce ar trebuit Sith-ul sa se razbune (poate pentru 800 de ani sau cati erau de stat in umbra).
Pai tocmai asta este motivul. Jedi au fost prea numeroshi shi se razbuna pentru acest mileniu in care au trebuit sa se ascunda. De aia Darth Sidious il omoara pe maestrul lui Darh Imperious: el shtia ca nu vor putea conduce intreaga galaxie - marele vis a lui Palpatine. Prin fortz nu puteau dobandi aceasta putere asha ca Palpatine ataca pe plan politic. La final atzui vazut shi din trailer se infatzisheaza in fatza lui Mace Windu drept Darth Sidious. Exciting times we living :w00t: