Shrek 2 (2004)
Shrek 2
Ce putea fi mai bun decat o continuare la "Shrek" ? Iata ca de aceasta data iar suntem transpusi intr-o lume magica, o lume de poveste fascinanta. "Shrek 2" este o animatie superba, in care totul este realizat cu maiestrie, chiar si cele mai mici detalii. Nu pot spune ca am gasit ceva care sa nu-mi placa. Este un film foarte amuzant, de care nu te mai saturi. Nici nu mi-am dat seama cand au trecut cele ~ 93 minute pline de vraja.
Este mai bun ca primul "Shrek"? Eu asa consider. Nu vad de ce nu ar fi. Am ras de mult mai multe ori, mi-a placut mult mai mult, si am fost mult mai impresionat. Personajele noi care apar aduc un plus de creativitate filmului si mai multa viata.
Cu siguranta vom vedea un OSCAR pentru cel mai bun film de animatie al anului. Pentru "Shrek 2" nu exista concurenta. Dupa cum am mai spus, este o continuare mult mai buna decat primul "Shrek" care a fost un film foarte iubit. Nu trebuie sa ne miram ca deja a depasit incasarile 400 mil $ si se indreapta cu pasi repezi spre 500. Este deja pe locul 5 la cele mai bune incasari din toate timpurile si obiectivul este sa ajunga pe locul 2, dupa "Titanic" - cu 600 mil $ incasari. O adevarata "masina de bani" acest "Shrek 2" care merita pe deplin succesul urias de care se bucura.
Concluzia: "Shrek 2" este cel mai bun film de animatie al anului. In plus, este si cea mai buna continuare facuta vreodata unui film de animatie. Sa speram ca "Shrek 3" si "Shrek 4" vor fi la fel de bune. DA, este adevarat! Din cate am vazut, "Shrek 3" va fi lansat in 2006 si "Shrek 4" in 2008!
5/5
|