Originally Posted by Jay:
Asta nu inseamna in nici un caz ca ei sunt o formatie de trip-hop. S-au influentat din stilul asta.. poate, dar cum sa-ti spun... de exemplu daca ai o trompeta intr-o melodie dub, asta inseamna ca artistul a avut influente de acid jazz sa zicem, nu poti spune ca gata.. e acid jazz ce face el...
Sper sa inteleg si sa nu mai faci confuzii....
|
:lol: Pai incercam si eu sa gasesc ceva care sa imi placa la trip-hop

Sa nu fiu chiar asa de dur si sa zic ca nu-mi place nik
Quote:
Quote:
Mie nu imi place genul.....deci pot sa-l critic,da? :hmm:
|
Daca ai argumente ... te rog, daca nu... just watch[/i]
|
Pur si simplu nu-mi place. What more can I say? A mai zis cineva mai devreme...genul asta induce o stare de somnolenta si de wanna-kill-urself, fapt pe care nu prea il apreciez la o piesa sau un gen muzical.
P.S:Eu am impresia ca te-ai cam suparat Jay

N-am vrut!

Uite, ca sa fim chit, o sa iti zic ce-mi place mie ca sa poti si u sa ma critici

Deci....mie imi place...aaa...aproape tot ce tine de RnB si hip-hop(dar za american oan, adica..DMX, 50 Cent cu tot cu G-Unitu' lui, Usher, Ginuwine, Obe Trice, 2Pac...inca caut in disperare OST-urile de la seria "Friday"..de la noi imi place Cheloo ca face o bascalie de nu se poate si Ombladon ca e mult mai serios...acu depinde de dispozitia in care sunt)....asaa....imi mai place ATB, Linkin Park, Enrique(asta mi se trage de prin a 12-a)....si ar mai fi dar nu mai imi vin in minte acum...dar cand o sa mi le amintesc pe parcurs i'll let u know