Originally Posted by iepurilah:
daca ai fi ascultat si u oleak Kosheen ai stii ca au si piese trip-hop(what i meant e ca Catch U e singura care imi place a unei formatii care canta trip-hop) Jeez!!
PS:Bine ca sunt klumea Massive Attack sau Portishead sau alte tampenii(no offense trip-hop lovers...my opinion!)
|
Sa-ti spun sincer... E foarte usor sa-ti dai cu parerea unde nu te pricepi... Dar nah asa suntem noi, astia care asculta de toate... Dar vezi tu, de exemplu, eu, nu ma apuc si critic ceva ce nu inteleg.... cum ar fi o pictura abstracta (Nu fac diferenta dintre un tablou cu 3 pncte rosii pe el si un curcubeu gri, sa zicem...) Nu spun... eh, fara suparare dar "parerea mea" mea ca astea sunt de kkt. Dar ma abat de la subiect.. Dai exemplu Kosheen ca trip-hop, e cum ai da o melodie de la Metallica slow si o cataloghezi folk!!?? Iar cat despre Massive sau Portis... e numai inceputul trip-hop-ului....
P.S. Kosheen: gen: electronica, Stiluri: Electronica, Drum'n'Bass/Jungle, Club/Dance....Moods:Ambitious, Sexy,Intense,Rousing,Provocative,Theatrical,Stylis h,Party/Celebratory,Cathartic(sursa.. allmusic.com)