View Single Post
Old 21 Jul 2004, 00:16   #27
PoliFanAthic
Guru

PoliFanAthic

Send a message via ICQ to PoliFanAthic Send a message via AIM to PoliFanAthic Send a message via MSN to PoliFanAthic Send a message via Yahoo to PoliFanAthic
Originally Posted by ogto:
Sadism e mult spus. Daca asta e sadism, atunci sa nu vorbim de alte filme mai sangeroase. Mai mult sau mai putin oamenii din filmul asta sunt cu probleme mintale. Amy e asa din cauza mediului in care a crescut, fratisu e nebun din nastere, Lenny este la marginea nebuniei si poate sa o ia razna in orice clipa... Ashton e normal, dar totusi, si el e putin nebun...
Tocmai asta-i! Mie nu mi se pare ca intr-adevar conteaza cum e "din nastere". Fiindca, din punctul meu de vedere, "tendinta" religioasa in doua dintre vietile alternative nu indica spre nebunie innascuta. Lenny, la fel. Probabil am fi aflat ca si situatia lui Ashton era identica, numai ca el nu este supus schimbarilor fiindca tocmai el le provoaca. Este prea flexibila toata teorie asta despre viata. Si in acest caz flexibilitatea tinde spre ambiguizare, adica nu iti este oferit nimic concret.
Si inca o chestie: nu semana Ashton Kutcher pe Morientes?