Hmmm un top al personakelor rele si care kick ass prin juru lor... Pai din ce am vazut mai recent... clar:
1. Uma Thurman - pt prestatia din kill bill-uri...
2. Restul personajelor lui tarantino... (slabiciunea s-a reacutizat pt omu asta de cand am posteru cu kill bill vol 2... BIJUTERIE!

)
3. Gandalf pt modul lui de a se lupta... de a cltiva speranta si toate cele in sufletele celor din jur... bla bla
4. Twinsii din matrix reloaded... care alea 5 min ep care le-au avut in film.. au arata o super lupta cu sabiile...
5. The punisher da pres ca asta nu o sa se puna... deh e un personaj de comic books care e creat numa pt a sparge bucile alora din jur...
6. Dr. Evil din austin powers... e in top pt tentativele lui de a fi bad ass mo fo...

7. Era sa-l uit pe Ahile din troy.. nici cu el n-as vrea sa ma masor... dak mai punem si prestatia din fight club... se ingroasa gluma!

8. Yoda... pt ca e mic sare mult, mult da cu folos... a se vedea finalul attack of the clones si o sa vedeti de ce e bad ass...
9. Nenea guvernatorul in terminator 2 dar mai ales 1.. plus seria predator...
10. Si sa nu-l uitam ep Porter din Payback adik Mel Gibson... ca nu degeaba darama el toata amfia in filmul ala...
Cam astia fura bad asseri mei.. Nu in orddinea asta.. toti.. Cert e ca in top merita sa fie Uma Thurman.. si de observat ca e singura tipa din topul meu.. RESPECTELE mele pt prestatia din kill bill!