Thread: Aaltra
View Single Post
Old 13 Jul 2004, 00:06   #33
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
am vazut si eu filmul si pot spune ca mie mi-a placut...mai putin decat Reconstruction insa...Ideea mi s-a parut foarte draguta si trecand peste partea targica, filmul e chiar amuzant...
nu prea mi-a placut faptul ca este un pic neverosimil...e cam greu sa crezi ca doi infirmi fara bani si fara pasapoarte reusesc sa ajunga atat de departe...dar pana la urma ce nu face omul pentru a-si implini visul?
mi-a placut faptul ca filmul prezinta ci mult optimism chiar si cele mai dramatice situatii prin care trec personajele si din acest motiv Aaltra chiar transmite dorinta de a trai...
Desi filmul este in alb si negru, aventurile si ideile personajelor nu sunt deloc asa...ma gandesc ca exista anumite prejudecati despre ceea ce ar trebui sa faca un om care ramane paralizat si nu mai poate merge...iar filmul incearca oarecum sa le anuleze..De asemenea si faptul ca cele doua personaje devin prieteni exact in momentul in care ar trebui sa se urasca mai mult, nunateaza destul de mult persoanjele...si pentru a scoate mai bine in evidenta lucrul asta, eu consider ca nu e nevoie de culori...