View Single Post
Old 10 Jul 2004, 10:51   #21
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

'trafic' mi se pare mult mai 'modern', mai 'pe trend' decit 'visul lui l' s.cl (cu exceptia 'apartamentului' - de departe, preferatul meu!).
iata topul meu:
1.apartamentul (l-am comentat deja in dilema - se poate citi pe site si pe liternet)
2. trafic (idem); usor sub '17 minute intirziere', dar - cert - amin2 mult mai bune ca ineptia de 'bucuresti - wien 8: 15'!
3. 'cartus de kent...' - in limitele unui gen pe care nu-l gust, adik 'sceneta tv'...; dar jucat f. bine;
4. 'visul lui l' (doar k, acolo, nu-mi place deloc, da deloc, finalul oniric-blabla, mi se pare k strica totul!); idem, comentat in dilema; n-am inteles de ce n-a fost preferata 'calatoria la oras' - dupa mine, mult superior acestuia din toate pdv (& mai scurt);
5. 'stejarii verzi' - bullshit! l-am vazut la un fest. elvetian (nu locarno - altul!) si mi s-a parut de o platitudine greu digerabila - stilul filmelor alea frantuzesti cu adoptii, care s-au dat si la tv-urile noastre si au enervat (4 the wrong reasons!) pe toata lumea... cum dracu a luat asta premii!? beats me... in orice caz, copchiii k copchiii - da ati vazut ce prost joaca adultii nostri actori? (nu cei 2 straini - romanii!); comentat in cronica despre festul de la solothurn - nu mai stiu insa daca in dilema sau obs. cult...
cam atit.
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif