View Single Post
Old 09 Jul 2004, 01:52   #25
Jay
The Space Cowboy

Jay

Send a message via Yahoo to Jay
Originally Posted by herbert:
Originally Posted by Jay:
Mda... Eu am mai citit si carti de ale lui taica-su Gellu Naum... Oricum nu cred ca pot fi egalati.... Au fost destule cazaturi si astazi pe ploaie... Oricum mi-a placut evadarea si la cat mai multe...
mai Jay, fratioare, Radu Naum nu este fiul lui Gellu Naum. de unde ai scos-o? il putem intreba pe prietenul nostru ALS (bai hedonistule, unde ai disparut?!), care a fost un prieten al casei Naumilor (Gellu si Ligia).
inseamna ca citesti poezie, ca Gellu Naum e poet??? cum poti sa afirmi ca ai citit cateva carti. ce carti? te-am cam prins cu minciunica, vrei sa impresionezi, asa-i??? are doar un roman-poem "Zenobia" si cateva piese, restul e poeeeziiiee suprarealista!!!
dar sa nu ne abatem de la subiect. eu mai ascult si comentatorul englez si - o curiozitate - pe cel rus, foarte bun si acesta, fost ciclist de performanta, e drep, usor imperialist, ca orice rus, dar un tip cultivat care turuie fara intrerupere si mai exersez russkii iazik

Pai Zenobia ce e mai???(pe carte scria toata ziua roman). sau CAlea Searpelui.. ce e??? Eu stiam ca Radu e ruda cu Gellu, dar se poate sa ma insel. Nu prea cred ca tre sa ma faci mincinos pentru faptul ca am crezut ca Zenobia ar fi altceva. Eu l-am citit si nu stiu de ce ii zici roman-poem. Poate imi explici si mie. Si stiu ca este poet in principal... Dar cum nu ma omor eu cu poezia, nu am vrut sa spun de poezia sa, mai ales ca nu am citit-o. Pai sa impresionez, cel putin pe tine, e ultimul lucru pe care vreau sa-l fac ...
Eu l-am prins o data pe comentatorul ala englez si era sa adorm de plictiseala... Povestea de nu stiu ce calatorie a facut el si ce a facut pe acolo(prin Franta cred)... in fine ... nu mai vreau sa-l aud...

P.S. Gellu Naum a scris si teatru... http://www.adevarulonline.ro/index.j...ticle_id=88120