Originally Posted by Serghei:
Mestere daca te apuci sa-i corectezi pe altii,ai bunul-simt sa scrii si tu corect-propozitiile incep cu litera mare-nu de alta da poate mai citeste cineva ce produci,vede om cu 6 limbi scriind gresit si zice ca asa e corect!
Originally Posted by herbert:
trivialitatea ciclismului si a cinematografiei e doar in mintea ta naclaita
|
.
Era o remarca ironica faza cu trivialitatea.Stii reclama cu laptele?
Quote:
problemele tale incep atunci cand incerci sa te prezinti ceea ce nu esti si, deocamdata, nu poti fi.
|
Sa inteleg ca inca mai incredere in mine? :oops:
Quote:
e pierdere de timp deambularea pe acest forum
|
Aici sunt de acord cu tine.
Quote:
insa dialogul cu tine mi se pare o eroare aproape criminala. privet si scuteste-ma!
|
Ei nici chiar asa,si uite lumea chiar ne apreciaza! :sick:
Azi a castigat Nazon,Mayo a cam pierdut sansa la titlul,in rest Turul e in grafic![/u]
|
mai Serghei, ai tu o flexibilitate conjuncturala seducatoare care ma face sa nu ma supar definiv pe tine. esti
jmecher, simti cand e pericol si te repliezi la timp. esti constructiv in definitiv si pari un alergator de cursa lunga, nu arzi podurile ca un paranoic-piroman de dragul efectelor. pe scurt: mai discutam, spre deliciul galeriei
despre ciclism. il privesc si eu ca un apucat, il mananc pe paine, cum se spune, dar sunt si dezamagit/suparat pentru imaginea sa din ultima vreme. chiar e o problema dopajul. m-a afectat mult moartea lui Pantani, pe care l-am apreciat.
as vrea sa fie o disputa apriga in acest Tur al Frantei. Sper ca Jan Ullrich si Tyler Hamilton sa-l concureze pe Lance Armstrong. sau poate altcineva, vreo surpriza aparuta pe parcurs. ma deranjeaza faptul ca Armstrog a castigat Turul 5 ani la rand. s-a cam galbejit, tipul.
ce-ar fi Franta, fara Le Tour de France