View Single Post
Old 30 Jun 2004, 14:27   #75
MinRep
Legend

MinRep

Send a message via Yahoo to MinRep
Originally Posted by Leonard:
Originally Posted by MinRep:
Dar otherwise, "Titanic"-ul are multe parti negative ("siropul" in primul rand, regia apoi, lungimea, Kate Winslet etc.), dar, in final, nu e un film deloc rau, bine filmat, relativ bine montat si cativa actori fac roluri foarte bune (inclusiv DiCaprio, daca tot suntem aici).

sa fim seriosi, rol bun dicaprio... in titanic nu prea face nimic, decat sa fie si el pe-acolo prin cadru; daca-l vezi de ce e in stare in "What's Eating Gilbert Grape" sau in "Celebrity" (roluri secundare), prestatia lui din Titanic o sa ti se para apa de ploaie.

"Celebrity" nu l-am vazut... In rest, am vazut cam tot. Dar raman la parerea ca DiCaprio face un rol bun in "Titanic". Ca e "apa de ploaie" pe langa "What's Eating Gilbert Grape" sau, mai ales, "Catch Me If You Can", asta-i altceva. Dar rolul din "Titanic" e foarte bine jucat. Dau cel putin asa mi s-a parut mie, cand am vazut prima data filmul si habar n-aveam cine e DiCaprio, sau Cameron sau Kathy Bates... Cred ca o sa am aceeasi parere si acum (n-am vazut filmul de vreo doi-trei ani, totusi).
MinRep is offline   Reply With Quote sendpm.gif