View Single Post
Old 30 Jun 2004, 13:59   #71
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Originally Posted by MinRep:
Originally Posted by Gaandalf:
HP calare pe hipogryph = toata ziua TITANIC (aceleashi woohuoooo k Leo) - cum de n-a observat nimeni ?
Nu stiu ce aveti cu scena asta... Poate au lungit-o un pic cu zborul peste lac, dar are un moment intersant scena. La un moment dat, Potter se uita in jos si isi vede reflexia in apa. Foarte bine prins momentul si, ceea ce-mi place mie, nu este in your face, ci ascuns, pentru cei care privesc filmul...

P.S.: Si, pana la urma, ce aveti cu "Titanic"-ul?[/i]
hello! titanic ?kkt de film. Ala este scenariu ? A luat 11 oscars ptr k au rupt ditamai nava in doua.
Originally Posted by Danica:
Originally Posted by Gaandalf:
HP calare pe hipogryph = toata ziua TITANIC
shi eu cand am vazut aceasta scena m-am gandit la "I am king of the world..woohoo".. .dar nu ash zice ca e "titanic toata ziua" :hmm:
Deci nu sunt nebun. Shi nightwane a zis la fel. Shi maica-mea (fana TITANIC) a recunoscut ... :lol:
Originally Posted by BeNnY:
Toate incep la casa aia pentru ca el dupa fiecare an de scoala se duce acasa (duuh...)! Unde vroiai sa se duca?! Faza cu HP pe hipogrif kind of sucked, nici mie nu mi-a placut. Cine dracu e Ronaldo?! Evil Villain-ul e VOLDEMORT. Nu Peter Pettigrew.

La restul nu ma mai obosesc... nu merita efortul.
Shi s-a rupt Voldermort kat a aparut in filmul asta ... Pe ptey il urmarea Sirius shi Harry implicit pe la final.
Shi finalul ala DULL - pleaca ala calare pe gryphon shi PAUZA. Un sfarshit tembel rau de tot.