3 FILME CU INCEPUT LA FEL ... CU FAMILIA DE INCUIATZI ...WE WANT CHANGE, i mean u want...
Dupa 10 minute, varul meu = yawn :sleep: ... dupa vreo 50 de minute, eu = yawn :sleep: !
Dimineatza m-am trezit shi vazut shi restul de 1h 07 minute ...
Hipogryph = tentativa nereushita de gryphon
HP calare pe hipogryph = toata ziua TITANIC (aceleashi woohuoooo k Leo) - cum de n-a observat nimeni ?
Ronaldo = nici o treaba cu filmul. parca e beckam la europene.
Evil Villain = a damn rat!

:lol: seriously now guys...
Hermione = future foxy lady - mi-a placut de ce sa mint akuma ... Totushi faza cu "turn back thee hands of time" - seen it ...
Shi akuma Dumbelass ... Dumbeldore - :sick: l-a stricat pe Richard Harris. Plin de energie shi nashpet ... :sick: Parca nu mai are nici o treaba cu HP.
Lupin - ok ... werewolf so NOT ok - shi-au batut joc de el saracu', skinny k vai de steaua lui
Sirius Black sau mai bine zis Gary - gr8! also Dementors.
Clar nu am vazut Harry Potter. Asta a fost un alt film. Mai bun decat 1,2 dar equally borring. Actiunea incepe ... HALT! incepe iar ... HALT! and on and on...
Influentze Kurosawa la fade 2 black shi next scene shi Harry Potter kre arata mai decent akuma. Potzi incerca sa il iei un pic in serios. Gr8! Personality.
Iar blondul; ala parca era super tare - l-au facut un pussy wipped. Varzaaaa!
Over all - kids movie. Numai k varul meu a adormit. Ce sa mai zic. Next patient please.