View Single Post
Old 28 Jun 2004, 00:16   #695
M_olecula
Guru

M_olecula

Originally Posted by ricutza:
mie nu mi se pare ca Portugalia are o echipa atat de proasta asa cum zici tu si nici nu mi se pare ca au castigat meciurile numai pe baza de noroc...adica in meciul meciul cu anglia l-au catigat dupa ce portarul a aparat o lovitura de la 11 m, lucru pe care James nu a reusit sa-l faca....toata lumea vorbeste de golul pe care Urs Meyer l-a anulat englezilor dar nu zice nimnei nimic de golul portughezilor care a fost anulat pe motiv ca mingea fusese respinsa de pe linia portii....ca sa nu mai vorbim ca portughezii n-au avut chiar o grupa usora...adica toata lume credea asta la inceput dar s-a dovedit ca grecia s-a descurcat super bine....macar in meciul Anglia-Portugalia s-au inscris si goluri spre deosebire de Olanda-Suedia...unde mai pui ca Suedia e totusi o echipa mai slaba decat Anglia...
asa ca din punctul meu de vedere nu cred ca portughezii nu ar merita sa treaca si de Olanda....

Nu au deloc echipa proasta... luand bataie de la greci , chinuindu-se mai mult de o ora sa marheze in poarta rusilor si cu Spania dand gol , la fel , dupa multe chinuri . Daca nici cu Anglia nu au avut noroc atunci ce mai poate fii numit noroc... si vezi ca golul englezilor din finalul partidei anulat a fost perfect valabil , nu a fost nici un fault la portar !!!!!!!!!!
M_olecula is offline   Reply With Quote sendpm.gif