Originally Posted by ricutza:
mie nu mi se pare ca Portugalia are o echipa atat de proasta asa cum zici tu si nici nu mi se pare ca au castigat meciurile numai pe baza de noroc...adica in meciul meciul cu anglia l-au catigat dupa ce portarul a aparat o lovitura de la 11 m, lucru pe care James nu a reusit sa-l faca....toata lumea vorbeste de golul pe care Urs Meyer l-a anulat englezilor dar nu zice nimnei nimic de golul portughezilor care a fost anulat pe motiv ca mingea fusese respinsa de pe linia portii....ca sa nu mai vorbim ca portughezii n-au avut chiar o grupa usora...adica toata lume credea asta la inceput dar s-a dovedit ca grecia s-a descurcat super bine....macar in meciul Anglia-Portugalia s-au inscris si goluri spre deosebire de Olanda-Suedia...unde mai pui ca Suedia e totusi o echipa mai slaba decat Anglia...
asa ca din punctul meu de vedere nu cred ca portughezii nu ar merita sa treaca si de Olanda....
|
Nu au deloc echipa proasta... luand bataie de la greci , chinuindu-se mai mult de o ora sa marheze in poarta rusilor si cu Spania dand gol , la fel , dupa multe chinuri . Daca nici cu Anglia nu au avut noroc atunci ce mai poate fii numit noroc... si vezi ca golul englezilor din finalul partidei anulat a fost perfect valabil , nu a fost nici un fault la portar !!!!!!!!!!