Thread: Stilul personal
View Single Post
Old 21 Jun 2004, 23:10   #78
Pinky
Guru

Pinky

Originally Posted by Lady_Skar:
Sa vorbim putin despre haine, accesorii si ce inseamna ele pentru voi?

Simtiti ca haina face pe om? Care este stilul vostru? Credeti ca hainele voastre trebuie sa exprime ceva anume... de exemplu sa aiba un mesaj.
Credeti ca nudity is the best policy?

astea fiind spuse. Eu ma imbrac cu cam orice dar am o preferinta pentru articole cu dragoni pentru ca imi plac la nebunie. Desi ma laud ca nu am un stil anume, azi cand m-am dus la cumparaturi m-am trezit gandindu-ma de multe ori "nu e stilul meu"
poate absenta stilului sa fie un stil?

Eu cred ca stilul nu tine numai de felul in care te imbraci, ci si de comportament si modul in care gandesti, deci nu este ceva pur legat de exterior.
In ceea ce priveste hainele, culoarea mea preferata este, usor de ghicit, rozul. Totusi incerc sa nu exagerez si ma imbrac pe cat posibil in functie de starea de spirit. E f importanta si calitatea lor, deoarece conteaza daca un produs este bun sau nu. Ah, evident e vital ca hainele sa fie f curate, fiind o chestiune de bun simt si respect fata de tine si de ceilalti.
De asemenea, accesoriile sunt importante, dar trebuie sa pastrezi proportiile. E groaznic cand vad pe cineva cu "n" lanturi si bratari ostentative :sick: