Originally Posted by TLD:
Originally Posted by mara:
Ceea ce vreti sa aflati despre Matrix exista in cartea "Matrix - stiinta, filozofie si religie" editata de editura amaltea, www.amaltea.ro. (*) 
|
Si dak deja stim mai tot la filosofiile matrixului ... putem sa trecem la corectarea greselilor dak exista?! :evil:
|
As vrea sa cumpar aceasta carte. Poate este de fapt , MANUAL DE INTELEGERE GANDIRII MATRIXIENE....
Stiti ce-mi place?....toata lume spune ca Matrixul este PLIN de filosofie si atat de complex ca are tz'shpe mii de intelesuri. Din pacate in afara de primul film care a fost chiar OK, Reloaded si Revolutions au fost...aiurea si la fel...sau....la fel de aiurea. Mai tineti minte serialul TWIN PEAKS ? Cred ca este acelasi lucru, o aiureala care se vrea filosofica iar lumea incearca s-o inteleaga si ptr ca nu pricepe (desi e clar ca nu e nimic de priceput), mai cumpara o carte, mai cumpara jocul ENTER THE MATRIX, se mai uita la ANIMATRIX si totul se reduce la ....BANI.
Mai tineti minte cum toate pustoaicele de liceu cumparau JURNALUL LAUREI PALMER....Prin vremuri oribile am trecut cu acel serial....