View Single Post
Old 21 Jun 2004, 00:19   #23
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
imi place ca cineva a deschis subiectul asta...ER cred ca este swerialul meu preferat...nu am crezut ca o sa ma apuc sa ma mai uit cu atat de mult interes la un serial...pur si simplu la mine toata lumea se aduna la 8 in fata televizorului si ne uitam la film...e deja traditie...cand eram mai mica urmaream destul de multe seriale dar in ultimii 3-4 ani nu prea am mai avut timp...le ratam in special pe cele care se dadeau in fiecare zi...lucrurile astea s-au schimbat de cand a reinceput ER...
mi-a parut foarte rau ca a murit Mark....si ca a plecat Benton...de cand a plecat Clooney nu cred ca am mai simtit atat de tare lipsa unui personaj...
am stat si m-am gandit la un momentdat la persoanejele care au tot fost prin Er...si mi-am adus aminte de destul de putine...stiu ca la inceput au mai fost Carol si personajul lui Clooney...mai tarziu un pic a mai fost si personajul intepretat de Maria Bello...dar in rest nu prea mai stiu...voi va mai amintiti?