View Single Post
Old 18 Jun 2004, 10:08   #1858
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Originally Posted by Oloriel:
Originally Posted by Gaandalf:
Eldarion - Dunedain... Fiul lui Aragorn II Elessar shi Arwen Evenstar. A devenit rege al Imparatziei Reunite dupa moartea tatalui sau Aragorn II Elessar. Dupa ce a devenit rege - Arwen Evenstar, mama lui l-a lasat sa conduca singur retragandu-se in tzinuturile pustii din Lothlorien. Dupa o perioada indelungata Arwen s-a stins hi ea din viatza. Shi cum Eladrion era fiul lui Aragorn care a fost crescut de Elrond, shi mama lui fiind "bazata" elfilor ... Eldarion a fost denumit lord al tzinuturilor elfilor de pe Middle-Earth. De aia il shi cheama Eldarion - Eldar - descendent of ELDAR ...

fara cuvinte: http://www.glyphweb.com/arda/e/eldarion.html
Numai k io am citit astea de prin "stuff-urile" primite de la Demonele back in the days ... Chestii pe care oricum le-am citit dupa ce am vazut ROTK k sa nu stric farmecul ...
Encyclopedia asta faciliteaza mult cautari - numai k sentimentul pe care il ai knd citeshti din carte nici nu se compara cu cel de a citit din PC ...