Originally Posted by Demona:
Bun...Nu exista cam nimic despre Eldarion, fiul lor. Cica ajunge rege dupa moartea lui Aragorn. Shi intradevar, despre fiice zice numai ca unamed. De aia mi-am luat libertatea sa le creez dupa cum am vrut eu. Zic ca 3 fiice ii sunt destule lui Aragorn shi Arwen. Numele lor inseamna fiecare cate ceva. Cea mare Gwanthi - frumusetze, mijlocia Sariel - e de fapt "fiica amaraciunii"; "sare" - amaraciune; cea mica Aerlinn - imn. Well clar ca aia mare era cea mai frumoasa, aia mijlocie turmentata de idei etc, aia mica cea mai inocenta cu glasul de "privighetoare"...moshtenire de la Arwen(doar a strigat Aragorn dupa ea Tinuviel...) Cam asta e povestea. Nu exista nimic despre ele...cate au fost...etc...ade that up!
|
am vazut desenele de pe siteul tau.mi-au placut foarte tare.dar un desen cu eldarion o sa bagi?

mie mi-a placut cel mai tare de Aerlinn.pare asa inocenta,parca seamana cel mai tare cu Arwen.din cate ai scris acolo,pare si caracterul meu(desi nu cred ca stiu sa cant asa cum zici tu ca stie ea)

tu cu care dintre ele te indetifici?am o vaga presimitire la partea asta,de aia te intreb...

:happy: