Thread: Muzica
View Single Post
Old 16 Jun 2004, 22:05   #105
Jay
The Space Cowboy

Jay

Send a message via Yahoo to Jay
Originally Posted by Galadriel_queen:
Mie imi place ROCKUL ALTERNATIV ffff mult, se potriveste perfect cu personalitatea mea. Versurile sunt dure, dar exact asta te fac le sa apreciezi la adevarata lor valoare. Trupa preferata: Linkin Park. Trupe awsome: LimpBizkit, Blink182 (sunt super-comici baietii), P!NK, Coldplay, Evanescence, Good Charlotte si mai sunt multi care imi plac.
In momentele in care sunt fericita ascult Sean Paul, Blu Cantrell, Shaggy etc.(in general stylish reggae :happy: )
Mai ascult RAP f mult. Eminem, Dr. Dre, D12, Jay-Z, Missy Elliott sunt doar 2% din preferatii mei.
Urasc wanna-be-urile de genul Beyonce, Mariah Carey, Christina Aguilera etc.

Critici:
Vorbesti de rock alternativ si bagi nume gen linking park si limp bizkit, care duc rockul aternativ mult spre latura comerciala..asta nu e nimica, dar o bagi pe Pink a.k.a. Hard pop si Coldplay - pop rock(astia sunt buni).
Vorbesti de stylish raggae si enumeri Sean Paul, Blu Cantrell(new R&B) si pe Shaggy...ei bine astia sunt raggae wannabies... Icepe de la Bob Marley(albume mai vechi) si dupa aia ai sa vezi altfel acest gen.
Rap?! Ciudat ca nu ai spus Hip-Hop, pentru ca asa se dau ei.... Vrei rap?? Incearca primele albume (G Funk) Snoop Doggy Dogg sau Dr Dre, dar si The Roots, Singing Poets(raman la atat pentru ca de ceilalti nu cred ca ai auzit) si daca te intereseaza iti mai dau multe nume.....