Thread: Hell-ador
View Single Post
Old 16 Jun 2004, 21:33   #319
Demona
your Worst Nightmare

Demona

Originally Posted by BeNnY:
Eram hotarat sa plec de pe forum dar m-am intors. Ratacit eram dar m-am readus la calea cea dreapta.

Cele 2 schimbari au sosit si anume avatar change si distrugerea rank-ului... fara rank ma simt naked dar nu-i nimic ca-mi place nudismul (sa vad, adica).

Aici parca era vorba de chestii care ne-au enervat nu? As putea sa fac lista dar nu merita... Ca m-au enervat multi de tot zilele astea. Dar la fel de repede cum m-am enervat, la fel de repede m-am si linistit (nu chiar, diferenta de vreo 22 de ore).

Yeah..."Bine-ramas" intre noi Bennito. Chair vroiam sa ma apuc sa ma "scrijelesc" ceva la nervii care ma macina zilele astea...inafara de parintzi. De cand au venit caldurile, parca lumea a uitat complet de apa shi sapun. Mi-e sila shi greatza de putorile care roiesc in jurul meu zi de zi shi nu numai la lucru. I-ash impushca pe totzi...dar cel mai tare cred ca l-ash omora pe shefu` meu. Dar sa-l vad murind in chinuri. Ash da cu un lantz pe el pana i-ar fii toate tipurile de tzesut din corpul lui, imprashtiat in hala aia...