View Single Post
Old 16 Jun 2004, 11:00   #45
BeNnY
Guru

BeNnY

Am citit din nou totul cap-coada si am incercat sa-mi formulez o parere pertinenta.

Ar trebui sa aiba o farama de poveste. Parca fiecare scena e luata din alta carte (in afara de punctul comun - numele). Legati scenele parodiate intre ele si o sa sune mult mai bine parodia. Nu prea imi place ca ati introdus Naratorul, si uneori sunt propozitiile mult prea scurte si prea multe. Folositi semnele de punctuatie pentru a sugera mai bine unele... stari sau exprimari. De exemplu aia cu "For anything else, there's Mastercard". Aia e o gluma buna - foarte potrivita aici - dupa parerea mea. Dar aici a sunat mult prea scurta. Eventual puteati sa scrieti ceva de genul "...for anything else there's... Mastercard!" sau nu stiu... Vedeti voi. Incercati totusi sa pastrati spiritul caracterelor, desi fac tampenii personajele, sa le faca in stilul Frodo, Sam, Gandalf (aici ati pastrat caracterul pentru ca este unul mai special) etc.

Consider ca parodia asta are potential si poate deveni ceva mai buna. Aparent creste. 2 a fost mai buna decat 1 si 3 mai buna decat 2. Tineti-o tot asa si poate cine stie... Ah, si altceva, lucrati la nume! Titlul e definitoriu! Chiar e! Gasiti un titlu bun!