View Single Post
Old 09 Jun 2004, 18:17   #26
raptor
Leprechaun

raptor

Originally Posted by Ambra Blu:
Originally Posted by raptor:

ps. pt juriu-dak mai tineti minte colegu' meu ku aparatele foto si de filmat,a cistigat unul dintre premiile rds link,la trebusoara aia cu spune-ti parerea... :hmm: si eu voiam asa ceva

Ce a cistigat, ca sint invidios...si eu cite de-alea am completat, doar -doar imi iese si mie de un Jolidon, ceva. Apropo de poze/chestii filmate, cind le vedem si noi? Sugestie: nu le pune link pe site, da-le in pm-uri, nu de alta, da' sa nu ne fie invadat privacy-ul.

ps: am intrebat la Bucuresti de "broscute" si se uitau la mine ca la felu' 14.

Noi pe manana dimineazza ne gindeam sa le ducem la developat,deci probail`citeva`pe maine seara...pai eu ma gindeam sa infiintez un grup de yahoo si va dau parola si dak mai vreti sa le vada careva,dati si voi parola.K sa nu umplem inbox-urile.Exceptie or sa pak pozele cu Julie Delpy si cele in care voi efectiv nu aparetzi care or sa fie la voia tuturor...f-kourse,daca vrea careva sa-i fie postata fazza,o sa-i fie .Cit despre ce s-a filmat,asta o sa fie discutie pe pm sau messenger,cum vreti,ca sa vedem cum facem-da' asta mai pe vinerea viitoare,cind zic si eu KAPUT AN 1.(sau 'sa ne vedem cu bine-n toamna,cine stie?) .

A cistigat un card in valoare de 20 euroi de discutii internationale.

Auleo!Fara broscute in Bucuresti? :hmm: ciudate plaiuri...eu de cind ma stiu cu ele am trait...din 2-n2 saptamani.

http://www.youtube.com/watch?v=81bQJGafcjU
raptor is offline   Reply With Quote sendpm.gif