View Single Post
Old 08 Jun 2004, 23:43   #54
Mala Portugal
Guru

Mala Portugal

pa-pa TIFF

Din albumul TIFF 2004

5/5 pentru:
- Valerian Sava - centrul simpatiilor TIFF-ului.In momentele in care cautam cu un scaun, o bordura, un bolovan sa-mi odihnesc oasele el dansa ca in adolescenta.Vreau si eu reteta lui (sa fie , asemeni unei beri bune, blonda & made in Germany)
- Alex :love: Leo :love: Serban :love: , un fel de tatic al cinemagistilor, mandru de progeniturile sale, vrand sa ne intoduca peste tot...& ne-a introdus, ne-a introdus.Si, ca si cum n-ar fi fost de ajuns, a amintit de noi si in prefata cartii sale.10q Al-X, U're the best (& I mean this)
- Tudor Giurgiu -e mare lucru sa fii peste tot , sa gasesti timp pentru toata lumea si sa duci in spate 'tamai TIFF-ul. Bravo lui!

...si cateva instantanee:
- simparticii si coloratii mei colegi de juriu impartind tandru un spatar de scaun pe post de perna la 'Marele jaf comunist'.
- Shaila Rubin atunci cand dorind sa ma cunoasca i s-a spus ca sunt o persoana normala a raspuns "That's all right, sometimes I'm indroduced to normal people , also".
- Gustave & Benoit de la Aaltra la fel de haiosi in realitate ca in filmul lor, adresand , la gala, multumiri speciale berii Ursus. Iar cei care au dat ochii cu ei in ultimele zile ale tiff-ului au inteles de ce
- Dan Nutu si mesajul lui transmis "catre 5 milioane de telespectatori" : "Floarea mea favorita este laleaua".
- un actor dintr-o telenovela autohtona strigand , pe la 4-5 dimineata,de la geamul din Club 30+ :"Te iubim Gica , te iubim pentru postmodernismul tau."
(asta sa nu creada m.herbert ca destrabalarile din Club 30+ n-au avut si un iz 'telectualo-artistic)
-(si unua mai scabroasa) femeile de servici de la cinema Republica comentand in timp ce faceau curatenie in baie : "Domnule, ce de cultura
si cat de putina civilizatie"