mai, sunt refacut si pregatit sa infrunt examenle de la fac....
clujul a fost o experienta f misto, si tre sa multumesc unor oameni sau sa ma declar fericit de anumite situatii
1. multam mult OaneiR care a avut grija de noi
2. respectele mele lu Kirilov, ca e party animal ceva de speriat si multumiri repetate pt aducerea lu cabin fever (si felicitari pt kartea dsp LvT din care am citit doar primele 2 capitole da care mi`au placut tare mult)
3. multumersc si Oanei care mi`a facut al mai tare badge din festival 8)
4. multam si lu als care pe langa cartea dsp LvT a mai facut ceva nice adika ne-a apreciat ca fiind "competenti si cuminti " si parca mai era ceva
5. multam si servus pt Mala care a fost so nice sa vina la gara duminica dimineata, dar o apreciez si pt faza cea mai tare legata de "mi-e scarba sa pun mana"... mai multe nu va dezvalui, si spre ca nici ambra, da a fost o faza memorabila
6. am fost totalmente placut surprins sa`l cunosc si sa dialoghez cu Nae Caranfil carew, pe langa faptu ca e un regizor demential de bun mai e si de gasca...respectele mele
7. tot surprins ma declar si de caracterul de mafalda al lui Gyuri Pascu, cel care intr`o discutie a apreciat ca nu o sa mai iasa funar primar al clujului
8. lipsa lui marcu (aka herbert) din juriu a fost benefica, i n sensul ca a scazut ( dpdv procentual) nr celor care plecau se la party la ora 1 de la 5 ( cati ar fi fost cu el) la4
si ar mai fi multe alte persoane, da cred ca incepe deja sa sune a discursul de oskar al lu gweneth paltrow
Tell me what to do, tell me what to say
|