Thread: Hell-ador
View Single Post
Old 06 Jun 2004, 11:28   #304
LadyEowyin
Veteran

LadyEowyin

Originally Posted by Undomiel:
ce a facut lady eowyn e acelasi lucru care l-a facut si evanescence.vrea sa iasa in evidenta.se vede foarte clar ca demona este un user foarte influent,respectat si se pare chiar iubit pe acest forum.sincer cred ca eowyn a incercat sa aiba si ea parte de acest lucru,dar a abordat varianta gresita.dintr-un lucru in care demona avea dreptate(acel post off-topic la "the miracle i call lotr"),eowyn a luat "advertismentul" demonei(dar nu era advertisment)ca o insulta si de aici s-a ajuns la chestia asta,sa se bage pe topicul hell-ador(poate sa se bage oriunde),dar e facut acel comentariu,care oricum era tot against demona:demona vrea sa se mute la bucuresti,iar pe eowyn o dezgusta acel loc.oricum a calcat mai multe persoane pe bataturi si asta nu i-a adus succesul pe care si-l dorea.teoria mea.foarte posibil ca eowyn sa-mi dea peste nas cu o teorie de aia ei.
asta faceti voi toata ziua ? :lol: :lol: :lol: Eu fac drumul Buc-Constanta de vreo 7 ani incoace. Pur si simplu nu-mi place orasul. Ca este centru cultural si are sali de cinema multe - asta este alta faza. Voi nu stiti situatia cinematografelor din CTA. Mai este unul singur shi biletul este 75.000 - nici nu se merita macar. Vin la Buc ca sa merg la filme. Nu am discutat cu Demona in viata mea. Si sincer nu vad de ce as vrea "popularitate" pe acest forum. Am intrat akum 1 an de zile si toata lumea se certa si totul era un haos total. M-a plictisit enorm de mult. Am revenit din cu totul alte motive. gandalf le stie. Nu prea aveti cu ce sa va ocupati. orice nou venit primeste acelasi tratament ? DAca da aduceti-va aminte. Este un FORUM dragilor si asta inseamna discutie nu sa-i faci pe alttii sa se simta inferiori.
you think you can break me? think again!