'patul conjugal'???
vazut (partial) recent - si senzatia de alienare nu era departe de cea oferita de 'garcea si oltenii'. altfel, e drept. mi se parea opera unui paranoic, periculoasa prin coerenta si asemanarile ocazionale cu realul. atita ura si dispret pentru semeni, zau, nici la pintilie in orele rele nu se afla. asta, sau...
...inseamna ca eu n-am cunoscut romania si oamenii sai cit am avut-o in jur. si acu' e prea tirziu - unde mai pui ca n-am nici un chef, daca e even remotely ca in 'patul conjugal'. am crescut in aberatia cosmetizata de ceausescu si am plecat inainte sa aflu the real, raw deal.
caz in care ma declar multiplu depasit de situatie - nu numai ca n-am unde sa vad toate filmele importante, dar nu inteleg despre ce lume e vorba in ele. a sti romaneste si un set de amintiri invechite growing up happily there nu mai inseamna nimic. ca atare, gata, nu mai imi dau cu parerea pe partea asta de forum, desi mi se parea interesanta si -check this out!- *apropiata mie*. asa o fi, cum ziceti voi, si ma amestec si io ca fraieru' nepricepind aspecte elementare ale culturii locale, intrebindu-ma chestii de genul: 'da' garcea ala nu era oltean?'. this is no fun. :?
ricciotto
p.s. nah, eroul din 'patul conjugal' era subuman, come on now! si give me any time un 'asphalt tango' over that far-fetched story with hideous people!
p.p.s. 'filantropica' avea la baza o idee intr-adevar ok. worth a remake
p.p.p.s. nu pot sa ma abtin, din putinul pe care il stiu/vad, o sa imi dau cu parerea cit am chef, what the hell! nobody cares, anyway...