Thread: Hell-ador
View Single Post
Old 04 Jun 2004, 21:53   #299
Undomiel
Senior

Undomiel

ce a facut lady eowyn e acelasi lucru care l-a facut si evanescence.vrea sa iasa in evidenta.se vede foarte clar ca demona este un user foarte influent,respectat si se pare chiar iubit pe acest forum.sincer cred ca eowyn a incercat sa aiba si ea parte de acest lucru,dar a abordat varianta gresita.dintr-un lucru in care demona avea dreptate(acel post off-topic la "the miracle i call lotr"),eowyn a luat "advertismentul" demonei(dar nu era advertisment)ca o insulta si de aici s-a ajuns la chestia asta,sa se bage pe topicul hell-ador(poate sa se bage oriunde),dar e facut acel comentariu,care oricum era tot against demona:demona vrea sa se mute la bucuresti,iar pe eowyn o dezgusta acel loc.oricum a calcat mai multe persoane pe bataturi si asta nu i-a adus succesul pe care si-l dorea.teoria mea.foarte posibil ca eowyn sa-mi dea peste nas cu o teorie de aia ei.