View Single Post
Old 03 Jun 2004, 15:52   #249
N_mar
Novice

N_mar

Send a message via Yahoo to N_mar
Apropo de filmul "Patimile Lui Cristos". Nu inteleg de ce este asa de mult criticat, ca este prea violent, prea dur cand sunt atatea filme de groaza si nu numai, care sunt cu mult mai violente si nimeni nu a comentat nimic asa cum au facut-o la acest film. Diferenta este ca "Patimile Lui Cristos" reflecta realitatea din timpul acela. Mel Gipson a spus ca daca ar fi tinut cont in film, de spusele a peste 400 de arheologi si istorici , filmul ar fi fost triplu sau poate mai mult de violent. Deci in film nu s-a ajuns inca la relitatea pedepselor administrate de romani.

Si in primul rand eu cred ca puterea prin care IISUS a rezistat a venit din faptul ca ne-a iubit pe fiecare cu o iubire pe care nimeni nu o poate arata.EL a suferit tot pana la capat."A baut tot paharul".
Asta arata filmul lui Mel Gipson.
Cred ca ar fi trebuit intitulat "Cea mai mare poveste de dragoste".[/quote]

Pe partea religioasa nu mai comentez pentru ca iar imi sare lumea la beregata. Vreau doar sa mentionez ca filmele de groaza sunt modeste din punctul de vedere al mesajului in timp ce Passion vorbeste despre chestii super-religioase care, probabil, nu ar trebui invelite in sange, etc.

Last edited by Pitbull : 10 Aug 2009 at 22:12.
N_mar is offline   Reply With Quote sendpm.gif