Originally Posted by Leonard:
se simte deja instinctul de cuib Ikea pe acest topic.
"We are by-products of a lifestyle obsession.
The things you own, end up owning you" (Tyler Durden)
|
Cu asta vroiam shi eu sa incep dar Leo al nostru mi-a luat-o inainte. Este un subiect interesant care ridica foarte multe semnde de inintrebare. Daca punem prea mult accent pe felul cum aratam - suntem considerati superficiali shi "de suprafatza". But there's a flip size to that coin ... Nu te potzi imbraca orishicum. Adik sa luam manelishtii ca exemplu: ii vezi in pantofi negrii shi blugi care nu se asorteaza catushi de putzin, mai arunci un tricou bomba cumparat din nu shtiu ce galerie (mai sunt alea care cica sunt rupte :lol

- shi uite asha te-ai facut de cacat. Mai sunt cei indiferentzi care se imbraca la plesneala shi nu prea le pasa.
Mie imi place sa dau mai multzi bani pe o imbracaminte care shtiu ca este de firma shi nu ma trezesc peste 1 luna k s-a rupt sau s-a desprins ceva. Totushi uneori exagerez in privintza hainelor shi o dau in materialism. Caut numai haine scumpe - chiar foarte scumpe - pentru ca shtiu ca nu multa lume ishi cumopara haine de genul asta la un asemenea pretz.
Preferintze: blugi largi cat comozi pentru tot pachetul, blugi de club precum shi tricouri de club, hanorac mai mulat nu chiar larg - tot de club, iar la incaltzaminte - in nici un caz pantofi ... :sick: ci ghete de iarna portocalii gen "where the ghetto at?" adidashi - ghete pentru basket shi Nike Cort3Z tot pentru club - mai old school.
Poate ca exagereze poate k nu ... nu-mi place sa vad pe altu imbracat la fel k mine ...