Blanche spunea:
"Puishor, nu te ambala, ca nu ti-a interzis nimeni nimic ...faceam o constatare. Vad ca imi confirmi banuielile. Atat.
N-are rost sa discutam, eu oricum sunt cumva in partea opusa ca si preferinte ... decat o piesa clasica, indiferent cum a fost pusa in scena .... mai bine un spectacol de teatru bun, care nu are la baza un text dramatic.
Si n-am nici o placere a dialogului cu cineva care-mi urla lozinci ...
Daca ma gandesc bine, mi-au placut o multime de spectacole de teatru care plecau de la orice altceva decat o piesa de teatru scrisa. Incepand cu "Levantul" regizat de Catalina Buzoianu acu' cativa ani, "Vizita batranei doamne" sau mai recentul "De ce fierbe copilul in mamaliga" ... pentru mine au fost niste spectacole de teatru reusite ... desi nu monteaza clasici.
Asta ca sa nu dau exemple mai scandaloase din punctul de vedere al unora ....gen Vama Veche de la National".[/quote]
Mai draga,nu ma ambalez prea tare,nu stiu de ce vi se par ca o fac(poate din cauza tonului???) :oops: ,pt.ca am mai spus si cred ca e cazul sa o repet:nu merita efortul si nu cred ca am nimic de castigat prin a-mi impune punctul de vedere in fata unora ca tine.Nu stiu de unde reactia asta de 2,50!!!Poate din lipsa de altceva?Nu stiu.
In ceea ce-l priveste pe Pita,sa stiti ca nu e ruda cu mine.Insa ccea ce a facut mi-a placut si din acest motiv am spus ceea ce am spus.