Thread: Teatru
View Single Post
Old 25 May 2004, 09:05   #78
Blanche
Senior

Blanche

Originally Posted by patraulea:
Originally Posted by Blanche:

Mie-mi pare mai degraba ca esti adeptul pieselor clasice, INDIFERENT de CUM au fost puse in scena ... :lol:

Si ce,e interzis de lege?Fata de labarelile astea contemporane,o piesa clasica ramane o PIESA CLASICA!
8) 8) 8) 8) 8)

Puishor, nu te ambala, ca nu ti-a interzis nimeni nimic ...faceam o constatare. Vad ca imi confirmi banuielile. Atat.

N-are rost sa discutam, eu oricum sunt cumva in partea opusa ca si preferinte ... decat o piesa clasica, indiferent cum a fost pusa in scena .... mai bine un spectacol de teatru bun, care nu are la baza un text dramatic.
Si n-am nici o placere a dialogului cu cineva care-mi urla lozinci ...

Daca ma gandesc bine, mi-au placut o multime de spectacole de teatru care plecau de la orice altceva decat o piesa de teatru scrisa. Incepand cu "Levantul" regizat de Catalina Buzoianu acu' cativa ani, "Vizita batranei doamne" sau mai recentul "De ce fierbe copilul in mamaliga" ... pentru mine au fost niste spectacole de teatru reusite ... desi nu monteaza clasici.
Asta ca sa nu dau exemple mai scandaloase din punctul de vedere al unora ....gen Vama Veche de la National.
Blanche is offline   Reply With Quote sendpm.gif