Thread: Cannes 2004
View Single Post
Old 23 May 2004, 14:06   #66
ctoma
Senior

ctoma

Nu stiu daca e cel mai penibil palme d'or de la cannes dar juriul condus de Q.T.(ca mai nou asa am inteles de la Alex Leo Serban ca e cool sa-i spui lui Tarantino) concureaza cu mari sanse la acest titlu neoficial. De altfel, intr-un fel era de asteptat ca tarantino sa vrea ca editia in care a condus juriul sa ramana in istorie , sa provoace scandal si sa starneasca controverse. Nu conteaza ca si-a batut joc de un festival in care teoretic trebuia sa se premieze valoarea artistica a unui film , important pentru el e ca si-a facut numarul si acum probabil isi rade in barba de scandalul pe care l-a creat. Cred ca ar trebui sa-si exprime acest teribilism si nonconformism exclusiv in filmele pe care le face(pentru ca acolo o face bine).
Cat despre filmul in sine chiar n-am nici-o curiozitate sa-l vad pentru ca stiu dinainte ce contine , iar "stilul" lui Moore il cunosc din Bowling for Columbine . Iar opinia despre Bush sau razboiul lui Irak mi-o fac singur n-am nevoie de dcumentarele manipulatoare ale lui Moore.
Am in schimb curiozitatea sa vad alte filme , de exemplu filmele lui Wong Kar Wai (chiar, l-as intreba si eu pe Alex Leo Serban cum a fost 2046 ?) sau Agnes Jaoui , filmul despre Che Guevara sau premiatul Old Boy.
ctoma is offline   Reply With Quote sendpm.gif