Thread: Teatru
View Single Post
Old 21 May 2004, 13:27   #59
Blanche
Senior

Blanche

Originally Posted by Danny:
...... Oblomov inca nu am vazut. Trebuie sa ma pregatesc psihologic, nu de alta dar tine cam 4 ore si 15 min...

Eu am incercat ... n-am reusit, cu toata pregatirea psihologica anterioara.
Am plecat la prima pauza. Foarte bine jucat, dar nu mai rezist sa vad piese prafuite. Dupa ce ca e un text static, destul de greu de suportat in lumea agitata in care traim, Tocilescu a tinut sa-l regizeze lungind peste masura momentele dintre replici ... personajele mai casca de 5 ori, mai fac 5 pasi cu incetinitorul, se mai scarpina 3 minute .. OK, vrea sa intram in atmosfera aia de Rusia de acum 200 de ani, in care timpul se scurgea altfel ... doar ca devine chinuitor si plictisitor.

Nu pot sa inteleg de ce toata lumea (adica toate teatrele si toti regizorii) se incapataneaza sa joace acelasi gen; orice regizor de teatru de la noi, nu se simte "consacrat" daca n-a montat Shakespeare, Cehov sau altceva din teatrul rus si Caragiale. O sa tai genul asta de spectacole de pe short list-ul meu . Inteleg ca sunt si spectatori mai tineri, care n-au apucat sa le vada ... dar e deja inflatie.
Blanche is offline   Reply With Quote sendpm.gif