Thread: Troy
View Single Post
Old 21 May 2004, 12:34   #42
KORBEN
Guru

KORBEN

mai io am mers in grup organizat de ne-cinefili ca comedia "troy"
nu stiu ce ati vazut voi dar:
1 e atat de plat actoriceste si emotional ca as fi murit de pliktis fara comentarii tendentioase si sexual-obscene
cum sa spun petersen NU ESTE REGIZOR pentru simplul fapt ca e convins ca emotie= muzica lacrimogena a la dead can dance
foarte frumoasa, da nu tine loc de ineterpretare actoriceasca sau personaje sau dialoguri
2 dialogurile sunt jalnice, si al draqu sa fiu daca mai aud vreodata fraza "despre razboiul asta se va vorbii mii de ani a`kuma incolo" URLU
3 patrocle e dezgustator ca figura
4 mult prea multe corabii
5 exista 2 personaje ( jucate bine) hactor si paris
si 2 actori care se prefac ca ar juca o`toole si pitt
6 sa inteleg ca lu domnu petersen nu`i prea plac sfarcurile de femei???
7 o femeie frumoasa, care paradoxal nu este elena( cum dracu e tot timpu macvhiata si arnjata in mijlocul dezastrului nu inteleg) ci sotia lui hector
misto actirta
briseida e ok dar relatia ei cu hector, una din putinele originalitai a ;lui petersen de de plans...
8 scuturile si armurile (in special le lui ahile si ale troienilor) sunt minunate dar nu arata ca si cand ar fi fost vrodata folosite
9 troia e frumoasa dar se vede clar ca e decor... se putea lucra ceva mai mult ca sa crezi ca cineva chiar locuia acolo
10 impecabila lupta lui achile cu hector
11 cred ca ma repet dar nu snmut un om care sa vrea filme lacrimogene dar cand mor hector sau ahile nu e nimka emotinannt
2/5 sau 1/4
12 ma doare degetele sa tastez asta da lotr in toata superficialitatea lui e ten times better
13 la gunoi cu petersen
Tell me what to do, tell me what to say
KORBEN is offline   Reply With Quote sendpm.gif