View Single Post
Old 16 May 2004, 19:56   #44
herbert
Guru

herbert

Originally Posted by ricutza:
sincera sa fiu si mie mi-a trecut prin cap sa dispar de pe forum intr-un mod asemanator, numai ca sa vad care ar fi reactiile userilor si dupa aceea sa revin sub un alt nume...poate ca asta vrea sa faca si marcu...sau poate ca pur si simplu s-a plictisit de noi, ceea ce ar fi un pic trist...
anyway, sper ca s-a gandit bine inainte de a lua hotararea de a nu mai scrie aici, pentru ca mi se pare un pic cam brusca plecarea lui...

bine ca nu te-ai gandit sa pleci de pe forum inaintea lui marcu, ca eu nu te-as fi prins de ce ar fi trist ca marcu s-a plictist pe acest forum, ca doar nu suntem la comedie. se discuta, mai injura ambra (am citit zilele acestea postari mai vechi si am vazut ca ambra s-a certat cu majoritatea userilor. l-a atacat si pe Alex Leo Serban, si pe marcu..., asa ca nu ma mai mir ca s-a legat si de mine...)
nu cred ca "e brusca" plecarea lu' marcu. a regizat totul. vezi numarul postarilor pe care le-a facut - 333! - asa cum a observat Danny. era scriitor si acestia sunt mai speciali.